گاردین: دانشمندان امیدوار هستند که واکسن های استنشاقی بتوانند جلوی پیشروی پاندمی کووید 19را بگیرند…
30 مرداد 1401 1401-05-30 14:25گاردین: دانشمندان امیدوار هستند که واکسن های استنشاقی بتوانند جلوی پیشروی پاندمی کووید 19را بگیرند…
گاردین: دانشمندان امیدوار هستند که واکسن های استنشاقی بتوانند جلوی پیشروی پاندمی کووید 19را بگیرند…
دانشمندان بر این نظر هستند که نسل فعلی واکسن ها برای محافظت از ما در برابر بیماری های شدید و مرگ ضروری هستند.اما وقتی نوبت به کنترل عفونت میرسد،ما در شرایطی هستیم که با سرعت ثابت روی تردمیل در حال شتاب دویدن هستیم.
اکنون دانشمندان برجسته خواستار تمرکز مجدد بر روی واکسن های بینی هستند که از طریق اسپری بینی به جای تزریق،تزریق می شود.آنها می گویند واکسن های بینی بهترین شانس را برای جلوگیری از انتقال کووید و پایین آوردن عفونت ها به سطح قابل کنترل دارند.
واکسن های کنونی پاسخی را در سیستم ایمنی سیستمیک ایجاد می کنند که به جلوگیری از بیماری جدی پس از بروز عفونت کمک می کند.اما یک نقص عمده،شکست واکسن های تزریقی در ایجاد ایمنی در دستگاه تنفسی -به اصطلاح ایمنی مخاطی است که اولین خط دفاعی بدن در برابر کووید است.
پرکاربرد ترین اسپری آنفولانزا ،ویروس ضعیف شده است که با ورود به سلول های پوششی و تحریک واکنش ایمنی عمل میکند.این واکسن باید به نقطه ای برسد که در آن ویروس به اندازه کافی برای شروع سیستم ایمنی بدن ارسال شود اما نه آنقدر که ویروس شروع به تکثیر کند و منجر به عفونی شدن فرد شود.
با رویکردهای جدید واکسن همیشه احتمال بروز عوارض جانبی غیر منتظره وجود دارد که می تواند برخی از شرکت ها را منصرف کند.به عنوان مثال یک واکسن آنفولانزای داخل بینی در دهه ی 1990 در سوئیس استفاده می شود که پس از ارتباط با موارد فلج صورت لغو شد.
دکتر ساموئل که در حال آماده سازی وارد کردن واکسن بینی در مرحله cyanvac است میگوید:که یک بلوک کامل یا تقریبا کامل انتقال وجود دارد که با کاهش 30% در انتقال منجر به کاهش65%عفونت پس از سه دوره انتقال خواهد شد.